Kontaktlinser for en hektisk hverdag

14. JUNI 2019

Sitter du ofte med følelsen av at dagene flyr av gårde uten at du rekker å blunke? Kanskje du også bruker kontaktlinser, og tilbringer store deler av dagen foran en pc-skjerm? Da kjenner du deg nok ganske sikkert igjen i følelsen av tunge, trøtte og tørre øyne. Travle dager er svært krevende for øynene dine – derfor er det også svært viktig at øynene dine får den komforten de trenger.

Komfortable kontaktlinser – hver dag!

En hektisk hverdag med mye skjermtid stiller høyere krav til øynene dine. Mange opplever at øynene både føles trøtte og tørre utover dagen, enten du befinner deg på jobb, skole eller på trening og andre aktiviteter hvor du er avhengig av et godt syn. Når slike plager oppstår tar vi gjerne av oss linsene for å lindre, eller forhindre, sterkere plager. Dersom du velger kontaktlinser som fukter, og som i tillegg har høy komfort, slipper du å måtte velge mellom ubehag i øynene og et godt syn.

Les mer: Kontaktlinser gir frihet

Kontaktlinsen som brukes mest: ACUVUE® OASYS

ACUVUE® OASYS er det mest solgte kontaktlinsemerket i hele verden, og er ubeseiret innen komfort [1] [2]. Årsaken til at så mange velger denne linsen kan være at de kjenner forskjellen, blant annet ved at øynene ikke blir tørre like ofte som tidligere selv om dagene er hektiske fra tidlig morgen til sent på kveld. ACUVUE® OASYS 1-Day kontaktlinser har en helt unik fuktighetsteknologi, HydraLuxe ™, som integreres med øyets naturlige tårefilm og bidrar til å holde tårefilmen stabil hele dagen. Dermed unngår du tørre øyne, og du vil oppleve et godt og behagelig syn gjennom hele dagen.

Skjeve hornhinner og kontaktlinser?

Ikke la skjeve hornhinner begrense deg! Visste du at også personer med skjeve hornhinner kan nyte den friheten og komforten som kontaktlinser gir? ACUVUE® OASYS 1-Day for Astigmatism har et unikt design som passer for din aktive livsstil, designet minimerer risikoen for at kontaktlinsen kommer i feil posisjon og bidrar samtidig til å holde synet ditt skarpt og stabilt gjennom hele dagen.

Er du i tvil om hvilken kontaktlinse du bør velge? Velg en kontaktlinse fra den kontaktlinsemerke, som aldri har blitt utkonkurrert på komfort: ACUVUE® OASYS.

UV-blokkering i kontaktlinsen

De fleste bruker solbriller når solen skinner fra klar himmel, men UV-stråler kan skade øynene på overskyete dager også. Derfor er det viktig å beskytte øynene mot UV-stråling uansett vær.
Alle ACUVUE® kontaktlinser har UV-blokkering og bidrar til å beskytte øynene mot solen året rundt, uansett vær [3].

Få kontaktlinser levert i posten!

Med kontaktlinseabonnement slipper du å følge aktivt med på hvor mange linser du har igjen. Du vil automatisk få tilsendt nye linser når tiden er inne – utrolig enkelt og praktisk. I tillegg får du som linseabonnent en rekke fordeler og reduserte priser!

Les mer: Kontaktlinseabonnement


[1]www.clinicaltrials.gov er et nettsted som blir vedlikeholdt av NIH. De 23 kliniske studiene evaluerte subjektiv komfort som et primært eller sekundært endepunkt for ACUVUE® OASYS Brand med HYDRACLEAR ®  PLUS Technology or ACUVUE ®  OASYS 1-Day med HydraLuxe™ Technology. Nettside kontrollert per 2. august 2018.

[2]Euromonitor International Limited; Eyewear 2018 forskningsoppgave basert på salgsverdi av kontaktlinser, som undersøkt av Euromonitor i 32 land.

[3]Alle ACUVUE® kontaktlinser har UV-blokkering av klasse 1 eller klasse 2 som bidrar til å beskytte mot at skadelige UV-stråler kommer inn i hornhinnen og inn i øyet. UV-absorberende kontaktlinser er IKKE en erstatning for beskyttende UV-absorberende øyebeskyttelse, for eksempel UV-absorberende beskyttelsesbriller eller solbriller, fordi de ikke dekker hele øyet og det omkringliggende området. Du bør fortsette å bruke UV-absorberende øyebeskyttelse som anbefalt av din optiker. UV-stråling målt med en -1,00 D-linse.


 

Vil du vite mer om kontaktlinser? Finn din nærmeste Interoptiker her