Er du i full gang med juleforberedelsene? I mylderet av gavemuligheter kan det ofte være vanskelig å vite hvor du skal begynne når du tusler rundt med ønskelister fra fjern og nær på innerlomma. Husk at det ikke er mengden eller størrelsen på julegavene som veier tyngst, men meningen og omsorgen bak dem.

En gave med mening

Et gavekort fra Interoptik vil både glede og gjøre stor nytte for den heldige mottageren. Julen er den beste anledningen til å gi en gave med mening til noen du bryr deg om – og kanskje også til deg selv?

I Interoptik er vi alltid dedikert til å gi kundene våre det de trenger. Vi tilbyr derfor et elektronisk gavekort som du kan kjøpe i din nærmeste Interoptik-butikk. Selve gavekortet ser ut som et vanlig bankkort som du kan pakke inn og legge under juletreet. Beløpet står du selvfølgelig fritt til å bestemme selv.

Hva kan gavekortet brukes til?

Alder og øyehelse avgjør hvor ofte man bør ta en synsundersøkelse – hos Interoptik kan gavekortet brukes til flere typer undersøkelser av syn og øyehelse. Kanskje til og med til behandling av tørre øyne

I alle våre butikker kan gavekortet selvfølgelig også benyttes til å kjøpe kontaktlinser og lekre briller eller solbriller fra en mengde kjente merkevarer. Våre Brillestylister står klare til å bistå med sin ekspertise i å finne den perfekte brillen ut fra ansiktsform, personlig stil og preferanser. Her blir den heldige eieren av gavekortet tatt godt imot! Hvem kan be om en bedre gave?

Les også: Slik brukes gavekortet

Et gavekort byr på en rekke smarte og spennende alternativer for noen du er glad i. God jul fra Interoptik!

Gavekortet kan ikke innløses i kontanter.

Finn din nærmeste Interoptik-butikk

Synet er ditt vindu mot verden, og det du ser vekker ofte følelser.

Små og store øyeblikk fester seg på netthinnen og skaper minner for livet. Med enkle grep kan du beskytte og ta vare på øynene dine, og det starter med en synsundersøkelse.

Nærbilde av et øye med verdenskart manipulert inn