En av våre leverandører på kontaktlinser, Johnson & Johnson, opplever for tiden globale produksjonsproblemer. Dette kan føre til at din linsebestilling blir forsinket.

Vi har fått beskjed om at Johnson & Johnson dessverre har store forsyningsproblemer. De har store utfordringer på bakgrunn av COVID-19-pandemien og høy global etterspørsel i kjølvannet av dette. Mangel på kvalifisert arbeidskraft og økte utfordringer med å skaffe visse råvarer er også en faktor. Dette er dessverre ikke bare et problem som rammer vår kjede, men hele bransjen rammes i større eller mindre grad.

Dette gjelder spesielt for Acuvue Moist-familien og Oasys 1 day Toric. Generelt er det lenger leveringstid på toriske og multifokale linser.

Har du Linseavtalen og er tom for linser, kan du kontakte din nærmeste Interoptik-butikk for å få reservelinser du kan bruke i mellomtiden. Det er ikke sikkert butikken vil ha nøyaktig din type/styrke, men de vil finne noe som er så nært som mulig. Du kan også ta kontakt med vår kundeservice: Kundeservice linseavtalen

20 % rabatt på briller

Dersom du har Linseavtalen minner vi om at du alltid har 20 % rabatt på briller. Dette kan komme godt med hvis du ikke har oppdaterte briller til de situasjonene du ikke ønsker eller kan bruke kontaktlinser. Brillene bestilles i din nærmeste Interoptik-butikk.

Finn din nærmeste Interoptik-butikk

Tid for undersøkelse?

Finn ledig time til synsundersøkelse, tørre øyne eller kontaktlinsekontroll

Dame som tar på kontaktlinser