Lenny Kravitz x Ray-Ban Reverse er en hyllest til å utfordre konvensjoner - ved å kombinere våre mest ikoniske former med den legendariske musikeren og stilikonet selv. Denne kolleksjonen uttrykker ånden av innovasjon og kreativitet, og flytter historiske Ray-Ban-design inn i fremtiden med våre revolusjonerende inverterte glass.

Unike Ray-Ban Reverse

Gå mot strømmen med Ray-Bans omvendte glassdesign!

Ray-Ban står bak noen av de mest ikoniske solbrillene gjennom tidene, og mange glemmer nok aldri sine første Ray-Bans. Til stor glede for ivrige fans over hele verden, har Ray-Ban nå lansert sin mest revolusjonerende kolleksjon noensinne: To av de mest kjente modellene, Aviator og Wayfarer, lanseres nå med glass som buer motsatt vei av slik vi kjenner originalmodellene.

 

Ray-Ban Aviator Reverse passer for alle

Solbrillen med omvendt buet glass er konstruert for å passe alle ansiktsformer og å være komfortabel gjennom en lang og solrik dag. Design og funksjonalitet er kombinert på enestående estetisk vis. Designet følger konturen av kinnbenet, og er flatterende for alle ansiktsformer.

Solbrillen gir deg en nøyaktig synsopplevelse

Antirefleksbehandling reduserer refleksjoner med opptil hele 70 %. Forside og bakside av glasset er kalibrert i perfekt synergi som resulterer i et brilleglass med høy optisk standard. 

 

Ray-Ban Wayfarer Reverse – en ultimat visuell opplevelse

Ray-Ban Wayfarer Reverse er en banebrytende solbrille med omvendt kurving av glasset. Den bringer fortid og nåtid sammen gjennom sitt tidløse og ikoniske design som nå dukker opp med en ny og overraskende vri: Fra konvekse til konkave brilleglass.

Solbrillen har antirefleksbehandling som kombinerer optiske spektakulære og mekaniske egenskaper. Dette gir deg en forbedret synsopplevelse ved at refleksjoner reduseres med opptil 70 %.

Solbrillen som bringer stil bærekraft sammen

Hver detalj i solbrillen er nøye vurdert, fra design til materialvalg, noe som resulterer i unik ytelse samtidig som miljøpåvirkningen minimeres. Solbrillen er laget av banebrytende materialer, som bio-nylon glass med et 41% biobasert karboninnhold, og en bio-acetat ramme med 67 % biobasert karboninnhold.

Kolleksjonen Ray-Ban Reverse inneholder også de kjente modellene Caravan og Boyfriend. Disse finnes kun i våre butikker - velkommen til oss!

Hele kolleksjonen finnes kun i et begrenset opplag - sikre deg Ray-Ban Reverse hos Interoptik!

Utforsk resten av Ray-Ban sortimentet

RayBan logo

Finn din nærmeste Interoptik-butikk