En riktig brille skal fremheve din ansiktsform og personlige stil. Interoptiks dyktige brillestylister er sertifiserte eksperter på å finne den riktige brillen til nettopp deg.

Å finne riktig brille med et godt design og de egenskapene du har behov for kan være vanskelig. Det er mange briller å velge blant, og det er lett å miste oversikten. Det er viktig for oss at du får en brille som du liker og vil trives med. Derfor er også våre profesjonelle råd viktige å ta med seg når du skal velge deg nye briller. 

Brillestylist

Interoptiks Brillestylister tar deg med til speilet, og ser på linjene som utgjør din ansiktsform. De ser på ytterpunkter fra panne til kinnben og kjeve. Brillen skal bevare eller skape harmoni i ansiktet ditt. Har en mann kraftig kjeveparti kan det passe med briller som har høyt stangfeste. Innfatningen kan være kantet for å få frem det maskuline. For en dame der kjevepartiet er dominerende, bør også brillen ha høyt stangfeste og skrå lett inn mot haken som skaper en illusjon av et smalere kjeveparti, og rammer inn ansiktet.

I tillegg til ansiktsfasong, ser en Brillestylist på dine farger og personlige stil for å sikre at brillen harmonerer med dette.

Brillene skal også sitte godt, ikke gnage eller kjennes for tunge. Passform er viktig for at du skal trives med brillene. Materialer som er lette er ideelt til de brillene du bruker ofte. 

Brillegarderobe

Velg gjerne design ut fra din livsstil. Mange trenger en brille til jobb, en annen brille til sport og fritid og en tredje brille til pent. Briller i klassisk, basic og elegant stil utgjør en brillegarderobe så du kan skape et helhetlig uttrykk i enhver anledning. Flere av kundene våre kan fortelle at de ofte skifter fra dress til fritidsplagg og treningstøy, og at de har lært seg å bytte briller samtidig.

Nye muligheter med nye briller!

Mange kvier seg for å ta synsundersøkelser og for å begynne med briller. Med så mange morsomme stilarter å kunne velge mellom blir det å skifte stil på klær og briller litt som å spille teater.

Det å velge klær og briller bevisst er som å forberede seg til dagens ulike roller. Riktige briller og antrekk er med på å forsterke din personlige stil og interesser. Du føler deg vel når du ser deg i speilet med briller du er fornøyd med. Gode briller gir god livskvalitet!

 

Nærbilde av et øye med verdenskart manipulert inn

Synet er ditt vindu mot verden, og det du ser vekker ofte følelser.

Små og store øyeblikk fester seg på netthinnen og skaper minner for livet. Med enkle grep kan du beskytte og ta vare på øynene dine, og det starter med en synsundersøkelse.

Bestill en synsundersøkelse i dag

Slik velger du riktige brilleglass

Din livsstil er avgjørende for hvilke brilleglass som passer. Optikerne hos Interoptik sjekker hva du bruker øynene til, og lytter til dine praktiske behov.

Det viktigste er å finne brilleglass som matcher styrken. Det finnes fire nivåer av tykkelse. Dess mer et glass bryter lyset, dess tynnere er det. Jo høyere styrke man trenger, dess tynnere glass bør man velge. Det har med utseende å gjøre.

Bruker du mer enn fire timer daglig foran mobilskjerm, nettbrett, laptop eller annen skjerm, kan du fort få spenninger og annet ubehag i og rundt øynene. Interoptik anbefaler derfor egen databrille til dette. Glassene tilpasses i forhold til avstand og behov, og kan fås med et eget blåfilter som blokkerer mye av det uheldige blå lyset fra skjermer.

Leser du mye, trenger du etter hvert lesebriller. Progressive brilleglass dekker de fleste behov og spesiallages til deg.

Fysisk aktivitet har også betydning for valg av brilleglass. Form og design tilpasses de progressive feltene når man beveger seg mye, til forskjell fra om man sitter mer i ro, ser mye på data og mobil, eller kjører bil. 

Gå gjerne innom din nærmeste Interoptik for å høre mer om brilleglass. Kanskje du trenger å bytte ut de du har? Med riktige brilleglass får du ekstra glede av brillene dine!

Ung dame med solbriller

Se vårt store utvalg av Solbriller

Velg blant kjente merkevarer

Optiker med otpomapbilde

Utvidet synsundersøkelse med optomap

veil. pris 1190,-

Bestill time

Finn din nærmeste Interoptik-butikk