Hvis du er så heldig å ha et hjerteformet ansikt, føl deg fri til å eksperimentere! Det finnes mange muligheter for hjerteformede ansikter. Mye vil avhenge av hva som passer din personlighet: Vil du gå for kraftige innfatninger fulle av drama, eller foretrekker du et lettere preg, med subtile, tynne briller som er ideelle for et sofistikert, profesjonelt utseende? Hvorfor ikke bruke ulike briller på forskjellige dager? Du kan ha en hverdagsbrille og en annen for helger og spesielle anledninger.

Dette er et hjerteformet ansikt

Generelt sett er hjerteformede ansikter bredest ved pannen. Du kan ha høye, definerte kinnben og fin ansiktsstruktur. Imidlertid vil du ikke ha den tydelige kjeven som er mer assosiert med firkantede ansikter. I stedet vil ansiktet ditt smale seg nedover, med haken som ender i en ‘V’. Dette punktet kan være ganske klart definert eller mykere. Et hjerteformet ansikt er vanligvis lengre enn det er bredt. Faktisk er lengden på ansiktet ditt noe å tenke på: Et kortere ansikt vil trenge en annen brillestil enn et lengre ansikt, da du kanskje vil velge en brille som forlenger ansiktstrekkene dine. Dette kan bidra til å gi deg et mer elegant, sofistikert utseende.

Balanser et hjerteformet ansikt med riktig brille

Hvis du har et hjerteformet ansikt vil du oppdage at noen innfatninger passer deg bedre enn andre. En innfatning med myke former og stangfeste plassert på midten er et godt utgangspunkt. Unngå briller som er for dominerende øverst på innfatningen da det vil forsterke det markerte pannepartiet. Ta en titt på ansiktet ditt i speilet og avgjør hva du vil fremheve og hva du heller vil dempe. Hvis du ønsker å dempe en hake som ender i en skarp ‘V’, velg ovale briller. Disse vil hjelpe til med å trekke øyet oppover. På den annen side, hvis du har en smal kjeve, kan du få den til å virke kraftigere ved å velge et par briller med detaljer nederst. For balanse kan du velge innfatninger som er litt bredere enn pannen din. Noen ganger kan pannene på hjerteformede ansikter oppleves store; ved å velge en større brille kan du redusere dette. Du kan også eksperimentere med cateye-formede briller, butterfly og runde.

Tilpass til din personlige stil

De beste brillene for hjerteformede ansikter vil avhenge mye av din personlige stil. En ansiktsform som dette kan fint passe store, dristige innfatninger. Gå for tradisjonelt svart, eller velg en livlig farge som trekker oppmerksomhet. Hvis du liker å uttrykke deg og har en funky stil, er dette en flott måte å gjøre det på! Pass bare på å velge en brille med hel ramme. Halve rammer vil ikke nødvendigvis se bra ut på et hjerteformet ansikt; de kan få det bredeste partiet av ansiktet ditt til å virke bredere, samtidig som de gir deg en svakere hake. Hvis du foretrekker et mer ubemerket, subtilt utseende, prøv en rammeløs brille eller en med tynn ramme. Metallrammer er en sjarmerende stil som vil se bra ut på deg; sølv og gull er de vanligste fargene, men du kan også variere ved å velge pastellrosa eller lys blå farget metall. For en moderne, oppdatert tolkning av den rammeløse stilen, prøv gjennomsiktige innfatninger.

Finn de perfekte brillene for hjerteformede kvinnelige ansikter og de ideelle brillene for hjerteformede mannlige ansikter hos Interoptik. Med en kolleksjon som inkluderer stiler for alle kjønn, vil du finne mange alternativer her. Det hjerteformede ansiktet ditt gjør det enkelt for deg å prøve forskjellige former - så ta en titt på vårt store utvalg av innfatninger i nettbutikken eller i din nærmeste Interoptik-butikk.

Finn din nærmeste Interoptik-butikk

VÅRE BRILLESTYLISTER HJELPER DEG!

I alle våre butikker tilbyr vi deg eksperthjelp av en Brillestylist til å finne brillen eller solbrillen som passer best til deg.

Brillestylist

Synet er ditt vindu mot verden, og det du ser vekker ofte følelser.

Små og store øyeblikk fester seg på netthinnen og skaper minner for livet. Med enkle grep kan du beskytte og ta vare på øynene dine, og det starter med en synsundersøkelse.

Nærbilde av et øye med verdenskart manipulert inn