Dersom du er heldig nok til å ha et diamantformet ansikt er det flere forskjellige brilleformer du kan bruke. Det viktigste er at brillen får deg til å føle deg komfortabel, glad og selvsikker, men det finnes likevel noen tips og råd du kan tenke på for å fremheve dine beste trekk samtidig som brillene skal passe din personlige stil.

Hva kjennetegner et diamantformet ansikt?

Et diamantformet ansikt er kjennetegnet av en smal panne og hake, mens kinnbenene er bredere og mer markerte. Kjeven og pannen er omtrent like brede. Det bredeste partiet i ansiktet er kinnbenene og haken ender i en ‘V’. Forskjellen mellom ovale ansikter og diamantformede er at sistnevnte har et betraktelig smalere underansikt og panne og har mer lengde. I tillegg har diamantformede ansikter ofte mer markante trekk og en spissere hake. Dette er en av de sjeldnere ansiktsformene, så hvis du har denne kan du føle deg litt ekstra spesiell.

Når det kommer til ansiktsformer så er det greit å vite at mange kan ha trekk fra flere ulike former. Kom innom en Interoptik-butikk for å få hjelp fra en av våre Brillestylister til å finne din ansiktsform og hva du skal se etter i en brille for å fremheve trekkene du liker best i ansiktet ditt!

Hvilke briller passer til et diamantformet ansikt?

For diamantformede ansikter er det noen innfatninger som passer deg bedre enn andre. Store briller med myke og dype former samt lavt stangfeste kan fungere godt på deg. Ta en titt på ansiktet ditt i speilet og tenk på hva du vil fremheve eller hva du vil dempe. Hvis du ønsker å dempe en hake som ender i en skarp ‘V’, velg ovale briller. Disse vil hjelpe til med å trekke øyet oppover. På den annen side, hvis du har en smal kjeve, kan du få den til å virke kraftigere ved å velge et par briller med dybde eller detaljer nederst. Eksperimenter med en cateye-formet brille for å fremheve de flotte kinnbenene dine, eller en rund brille for å balansere ut de markerte trekkene dine. Et diamantformet ansikt kan også kle pilotbriller da de skaper dybde i ansiktet og kan balansere lengden. Kom innom oss i butikk for å få hjelp til å finne riktige briller til deg!

Finn de perfekte brillene for diamantformede ansikter hos Interoptik. Med en kolleksjon som inkluderer stiler for alle kjønn, vil du finne mange alternativer her. Det diamantformede ansiktet ditt gjør det enkelt for deg å prøve forskjellige former - så ta en titt på vårt store utvalg av innfatninger i nettbutikken eller i din nærmeste Interoptik-butikk. Her får du også god hjelp fra en av våre Brillestylister.

Finn din nærmeste Interoptik-butikk

VÅRE BRILLESTYLISTER HJELPER DEG!

I alle våre butikker tilbyr vi deg eksperthjelp av en Brillestylist til å finne brillen eller solbrillen som passer best til deg.

Brillestylist
Nærbilde av et øye med verdenskart manipulert inn

Synet er ditt vindu mot verden, og det du ser vekker ofte følelser.

Små og store øyeblikk fester seg på netthinnen og skaper minner for livet. Med enkle grep kan du beskytte og ta vare på øynene dine, og det starter med en synsundersøkelse.

Bestill en synsundersøkelse i dag