Legg merke til detaljene! Dette er det første rådet som gjelder når du skal velge briller til et rundt ansikt." Feil" brille kan faktisk få ansiktet til se litt kort og sammenpresset ut. Selv om det er forskjellige elementer du kan ta hensyn til når det gjelder menn og kvinner, er de grunnleggende prinsippene de samme. Vi gir deg noen smarte tips til hvordan du kan finne de perfekte brillene til en rund ansiktsform!

Visste du at briller er et av de beste tilbehørene som finnes for runde ansikter? Med riktige briller kan du forlenge og forme ansiktet ditt, og justere kurven for å gi deg et sofistikert utseende.

Et rundt ansikt er et ungdommelig ansikt!

Er du sikker på at du har et rundt ansikt? Hva mener vi når vi snakker om denne ansiktsformen? Ta en titt på deg selv i speilet. Et rundt ansikt er vanligvis omtrent like bredt som det er langt, og er preget av få eller ingen vinkler. Det kan se mykt og buet ut over det hele; kinnene dine er den bredeste delen, men du har ikke spisse eller fremtredende kinnbein. Du har gjerne en myk kjevelinje, uten spisse linjer noe sted. Et rundt ansikt ser ofte ungdommelig ut, men om du ønsker en mer voksen eller sofistikert look, kan vi glede deg med at et par riktige briller kan gi deg nettopp det.

  • Først: Følg den gylne regelen for briller til runde ansikter: Unngå runde briller. Selv om Harry Potter-inspirerte, runde briller kan se bra ut på noen ansiktsformer, kan det være mindre kledelig for andre. Et par runde briller vil forsterke rundheten i ansiktet ditt, slik at det virker enda rundere.
  • Se etter brilledesign med vinkler for å gi deg en illusjon av en skarpere beinstruktur. Et par rektangulære innfatninger kan få ansiktet ditt til å se lengre ut, og gi det et mer ovalt utseende.
  • Sørg for at brillene sitter godt: Bunnen av brilleglasset skal treffe toppen av kinnene dine. Dette vil også bidra til at det ser ut som om du har tydeligere definerte kinnben.

Dette er brillene som vil få deg til å skille deg ut!

Menn med rundt ansikt vil kanskje eksperimentere med briller med kraftige firkantede innfatninger, i tråd med Clark Kent før han forvandles til Supermann. Disse vil være en fin måte å gi deg en illusjon av mer definert beinstruktur. Kvinner med rundt ansikt kan prøve en cateye-brille. De buede, opptrukne sidene er en fin måte å skape mer fremtredende kinnben. Sørg for at du velger en kantete cateye. Igjen, du vil unngå rundhet så mye du kan. Hvis du foretrekker et mer nedtonet utseende, men likevel vil ha noe litt annerledes, kan du prøve geometriske innfatninger. Gå for briller med litt firkantet form, men med sekskantede eller åttekantede glass. Dette er en fin måte å se sofistikert, moden og elegant ut på.

Du finner mange briller for både kvinner og menn med rundt ansikt hos Interoptik. Våre Brillestylister vet hvor mye de riktige brillene kan tilføye ansiktet ditt – og selvtilliten din! Hvis du har på deg den perfekte brillen tilpasset din personlighet, personlige stil og ansiktsfasong, vil du føle deg vel uansett anledning.

Besøk din nærmeste Interoptik-butikk og prøv de lekreste brillene for en rund ansiktsform for kvinner og menn. Gjør deg klar til å skinne i briller som passer perfekt for en rund ansiktsform!

Finn din nærmeste Interoptik-butikk

VÅRE BRILLESTYLISTER HJELPER DEG!

I alle våre butikker tilbyr vi deg eksperthjelp av en Brillestylist til å finne brillen eller solbrillen som passer best til deg.

Brillestylist

Synet er ditt vindu mot verden, og det du ser vekker ofte følelser.

Små og store øyeblikk fester seg på netthinnen og skaper minner for livet. Med enkle grep kan du beskytte og ta vare på øynene dine, og det starter med en synsundersøkelse.

Nærbilde av et øye med verdenskart manipulert inn