Ray-Ban

14 produkter

Filter

Merke

Passer for

Form

Farge på innfatning

Farge på glass

Størrelse

Glass

Ray-Ban er kjent for sine klassiske solbriller til herre. Pilotbrillen Aviator finnes i flere varianter, men mange velger originalen i grønt glass for et tidløst uttrykk. Solbrilleglassene har veldig god kvalitet, kommer i farger tilpasset ulik bruk og i polariserte glass. De aller fleste Ray-Ban solbriller for herre kan fås med din styrke i glassene.

Merkevaren Ray-Ban ble til i 1937 da solbrillen Aviator kom til salgs og pilotbrillen ble raskt populær for alle med en aktiv livsstil.  De utviklet innovative nye glass, blant annet et gradert glass som det amerikanske forsvarets piloter brukte under andre verdenskrig. På kort tid ble Ray-Ban del av populær-kulturen, og samtidig bevarte de statusen som nyskapende og funksjonell.

I 1986 hadde Top Gun premiere, og da Tom Cruise gikk med den klassiske Aviator-brillen, brakte det Aviator tilbake der det hele startet. Filmen handler som kjent om jagerpiloter i det amerikanske forsvaret og brillen fikk enda en storhetstid. Ray-Ban er en evig klassiker.

RayBan logo