Har du barn som elsker å leke ute? Briller på nesen er ingen hindring for lek og moro!

Barn og syn

Unge gutter og jenter som driver mye sport, klatrer i trær, løper og spiller fotball, har et minst like aktivt liv som voksne. Kanskje enda mer. Dessuten er de mer uvørne i bevegelsene og en del av barnas oppvekst handler om knall og fall. Bruker barna briller kan de ødelegges, og det skjer… Det viktige er at alle barn som bruker briller kan få være aktive og delta på fritidsaktiviteter. Husk at også solbrillen til barnet kan få glass med styrke i.

Gratis reservebrille til barn

Som foreldre er det viktig å vite at barnet har en reservebrille slik at det ikke spiller noen rolle om barnet ødelegger brillen sin i aktiv lek og fritid. Barn er barn! Godt syn skal bidra til mer lek og moro!

Briller på aktive barn er ikke et problem. Hos oss får barn en gratis reservebrille til en verdi på kr 795,-. Dette inkluderer glass med ripebeskyttelse, antirefleks og UV-beskyttelse. 

Valg av briller til barn

Interoptik har et stort utvalg innfatninger til barnebriller. Sammen med en dyktig brillestylist finner vi den beste brillen til barnet ditt! Det er viktig at barnet får være med på å velge en brille de selv liker – da vil barnebrillen brukes!

Med tilvenningsgaranti på brillene justerer Interoptik både innfatning og glass i inntil 6 måneder fra kjøpsdato om barnet ditt skulle ha problemer med å venne seg til de nye brillene.

Er uhellet ute, har Interoptik servicegaranti dersom brillen blir skadet eller ødelagt i løpet av det første året. Da dekkes 80% av kostnadene for en ny barnebrille.

Synsundersøkelse for barn

Fortell barnet ditt at synsundersøkelsen ikke gjør vondt, den er faktisk gøyal med flere ulike tester og bl.a. tegneserier og lesestoff tilpasset barn. Optikeren hos Interoptik tar seg god tid og sjekker barnets dybdesyn, samsyn og fargesyn samt hvordan synet er på avstand og nært hold. Netthinnefotografering (optomap-scan) tar bilde av innsiden av øyet for å sikre at alt er i orden. 

 

Finn din nærmeste Interoptik butikk