Hvorfor velge Interoptik?

Optiker hos Interoptik
«Jeg må undersøke øynene mine, jeg tror jeg trenger briller, men hvilken optiker skal jeg velge?» Du lurer nok på hva som skiller oss fra de andre optikerkjedene. Vi i Interoptik er trygge på hvorfor og hvordan vi skiller oss ut - til det beste for deg og din øyehelse. Når du velger oss kan du være like sikker som oss på at synet ditt er i de beste hender.

Det finnes optikere. Og det finnes Interoptikere.

Hva som er viktigst for oss? Ditt syn - vårt ansvar

Vi i Interoptik kommer engasjert på jobb hver dag for å ta vare på synet ditt. Er det en ting vi alle har felles er det at synet vårt stadig endrer seg. Det du så klart som 20-åring er ikke like klart når du er i 40-årene, og det du så klart i 40-årene er ikke like klart når du er i 70-årene. Synet er en av dine viktigste sanser, i hverdagen, i skole-,studie- og jobbsammenheng, under fritidsaktiviteter sommer som vinter, på bilturen og under familiemiddagen. Interoptik følger både synet ditt og øyehelsen din grundig - slik at du kan se lyst, og klart, på livet.

Dette er Interoptik

Alle Interoptik-butikker har autoriserte optikere, alle tilbyr synsundersøkelse, briller og kontaktlinser. Vi benytter den nyeste teknologien, og har stor interesse for faget vårt. Interoptik er den aktøren som setter av mest tid til selve synsundersøkelsen og som aktivt benytter avansert utstyr til undersøkelsen. Vi har regelmessig kursing og etterutdanning av alle våre optikere og butikkmedarbeidere i form av faste fagdager. I tillegg er vi også også eneste aktør som har satt behandling av tørre øyne i system som et klinisk konsept med personlig behandlingsplan. Interoptik har tilgang til et rikt vareutvalg - også dette bidrar til at vi skiller oss ut i bransjen.

Optikeren i Interoptik

Interoptik satser på faget og setter av god tid, 45- 60 min, til hver enkelt pasient. På denne tiden sørger vi for en grundig behovsavdekking, undersøkelse og kommer med råd om de beste løsningene for deg og ditt syn. Våre optikere måler trykket i øyet, samsyn og alltid synsfeltet ditt. Med synsfeltmåling, eller perimetri som det heter på fagspråket, kan vi vurdere både størrelsen og følsomheten på synsfeltet. Ved hjelp av et perimeter undersøker vi blant annet synsnerven og synsbanen for å sjekke om det foreligger et synsfeltutfall. Da tester vi blant annet lysfølsomheten med lysglimt av varierende intensitet i gitte punkter i synsfeltet. Vi inspiserer ditt ytre øye med spaltelampemikroskop.

Noen av våre Interoptik-butikker har også OCT. Dette er en type scanning hvor man ser et tverrsnitt av øyet og dermed kan kartlegge øyets bakre del og netthinnen samt måle tykkelsen på denne. Dette brukes som oftest dersom vi avdekker noe på netthinnebildet, optomap- scannet, som bør undersøkes nærmere.

Plages du av tørre øyne utfører vi egne undersøkelser med påfølgende personlig behandlingsplan.

Les mer om: Slik kan tørre øyne behandles med E-Eye lysbehandling

 

Utvidet synsundersøkelse med optomap

I tillegg til å bestemme din brille- og linsestyrke, samt type brilleglass og linser, har vi en meget grundig øyehelseundersøkelse: Vi har optomap i våre butikker. Optomap er et avansert digitalt kamera som scanner netthinnen din. I ett og samme scan får vi bilde av både sentrale og perifere deler av netthinnen. Dette kan bidra til å avdekke eventuelle øyesykdommer på et tidlig stadium. De fleste andre aktørene i optikerbransjen reklamerer for netthinnebilder som kun tar bilde av den sentrale delen av netthinnen, men det er ingen øyeundersøkelse som er mer avansert en optomap.

Les mer om: Optomap-scan

Brillestylisten i Interoptik

Det er alltid viktig for oss å kjenne trendene som rører seg i motebildet. Trendene gjenspeiles i både briller og solbriller, og bidrar derfor med å forsterke din personlige stil og uttrykk. I Interoptik tilbyr vi alt av tenkelige innfatninger og brilleglass i alle prisklasser i alt fra klassisk til det mest ekstravagante design. Det er viktig for oss at du finner akkurat den eller de brillene som passer perfekt til deg. Derfor har vi spesialutdannede Brillestylister som hjelper deg med å velge de brillene som passer deg best. Brillestylisten tar hensyn til dine ønsker, din personlige stil, ansiktsfasong og farger. Det er mange som ønsker seg en brille til hverdag og fritid, og samtidig ha et ekstra par briller til andre anledninger som middag og fest. Hos våre Brillestylister er dine brille-behov i de beste hender!

Les mer om: Brillestylist og Hvilke briller passer din ansiktsform?

Interoptik - en innovatør i optikerbransjen

For Interoptik har fag og fokus på øyehelse alltid vært den store motivasjonen i hverdagen. Å kunne hjelpe folk med å se bedre synes vi er en fantastisk oppgave! Vi investerer fortløpende i ny teknologi innen optisk utstyr, og med den spissede faglige kompetansen blant våre ansatte, kan du være trygg på at synet ditt alltid vil være i de beste hender hos din optiker i Interoptik - gjennom hele livet.