Vogue Eyewear er for deg som leker med stil. Spennende former og karakteristiske detaljer gjør disse brillene og solbrillene til det som er trendy akkurat nå.

Med et mangfold av stilfulle innfatninger og solbriller får du mulighet til å uttrykke din personlighet på en unik og sofistikert måte.

Er du på jakt etter den perfekte solbrillen for å skinne på stranden, eller en elegant brille som kan løfte din hverdagsstil? Da bør du utforske italienske Vogue! Deres kolleksjon kombinerer førsteklasses materialer, banebrytende design og de siste trendene for å sikre at du alltid ser bra ut og føler deg fantastisk.

Briller er ikke bare et tilbehør, de er en måte å uttrykke din individualitet på. Vogue er for deg som vil feire en livsstil som handler om selvtillit, mote og femininitet. Dette gjør dem til det foretrukne valget for trendsettere og moteinteresserte verden over.

Velg som verdens stilikoner - velg Vogue!

Vogue eyewear har gitt oss moteriktige briller i over 50 år. Merket ble lansert i 1973, og siden den gang har Vogue eyewear designet ikoniske designerbriller og solbriller. I tillegg til å ha dekket de siste motetrendene for kvinner, har de også samarbeidet med store navn i moteverdenen, inkludert Eva Mendes, Adriana Lima og Kate Moss. Vogue har også hatt samarbeid med Milly Bobby Brown, Gigi Hadid og Hailey Bieber. Hvis du er interessert i modige og moteriktige design, er Vogue-briller merket for deg.

Finn din nærmeste Interoptik-butikk