Ørgreen er et av våre mest solgte brillemerker og det er ikke rart – for vi nordmenn er kjent for å elske dansk design!

Kom innom oss og prøv Ørgreens nyskapende design, tidløse silhuetter og levende farger.

Fargeidentitet

Ørgreen har lansert COLOR IS, en kortfilm som setter søkelys på fargens kraft, påvirkning og betydning i det moderne samfunnets daglige liv.

Ørgreen er et brillemerke basert i København som er kjent for sine førsteklasses håndlagde briller. Deres rykte for å produsere briller av høy kvalitet stammer fra bruken av luksuriøse materialer og teknisk presisjon.

Brillene deres er nøye laget for å skape dynamisk design som viser unike fargekombinasjoner. Ørgreen har en dyp lidenskap for brilledesign, og det vises i de nøye utvalgte designelementene. Hvert designvalg, fra formen på innfatningen til fargevalget, blir gjort med det største fokus på detaljer. Denne tilnærmingen sikrer at enhver brille fra Ørgreen er et unikt kunstverk, laget til perfeksjon.

En av faktorene som bidrar til merkevarens suksess er deres egne fargespesialist, Sahra Lysell. Sahra har spilt en sentral rolle i utviklingen av Ørgreens unike fargehistorier. Hun henter inspirasjon fra kunst, design, arkitektur og natur og bruker denne inspirasjonen til å skape farger som vekker energi og glede hos de som bærer dem. Sahras tilnærming til farger er forankret i hennes forståelse av naturens liv og hvordan farger kan berøre og påvirke oss.

I hovedsak er Ørgreen et merke som er dypt engasjert i kunsten av brilledesign, noe som resulterer i briller som er unike, møysommelig utformet og av høyeste kvalitet. Deres bruk av luksuriøse materialer, teknisk presisjon og unike fargekombinasjoner skiller dem fra andre brillemerker.

Ørgreen color

Finn din nærmeste Interoptik-butikk