Solbriller fra Oakley er perfekte for sykling, løping, tennis og vannsport. Har du en aktiv livsstil, er dette utvilsomt merket for deg! Solbrillene rommer alt fra høy ytelsesteknologi og nyskapende design, slik at du garantert vil finne det perfekte paret for ditt behov. Hvis du har lyst på solbriller designet for sport og en aktiv livsstil, bør Oakley være ditt førstevalg.

Er du klar for å starte din egen reise med Oakley?

Eventyret Oakley

Visste du at Oakley kan dateres tilbake til 1975? Det var da det hele startet i en garasje. I dag har merket vokst til å være verdenskjent for sitt design av teknologisk avanserte solbriller. Oakley bruker teknologi og kreativitet for å lage estetisk tiltalende og funksjonelle solbriller. De utfordrer og fortsetter sin reise der andre merker møter sin begrensing. Fantstiske materialer, unike stiler og kreativitet skiller Oakley fra de mange merkene i bransjen. Oakley samler også inn tilbakemeldinger fra sportsfolk og idrettsutøvere slik at de hele tiden kan fortsette å utvikle og forbedre solbrillene sine. Deres fokus på ytelse og livsstil har gjort merket populært blant kjente idrettsutøvere og andre kjendiser.

Lev aktivt - lev med Oakley

Noen av stilene som skiller seg ut fra solbrillekolleksjonen inkluderer Oakley Gascan-solbrillene, perfekte for å gå på stranden eller fotturer. Solbrillen forbedrer den perifere visningen og gir maksimal visuell klarhet fra alle vinkler. Oakley aviator solbriller har en utpreget pilotstil og byr på moderne design til både kvinner og menn. Hvis du er en moteentusiast, er aviator-stil en utmerket kombinasjon av klassisk og chunky. Holbrook solbriller er Oakleys signaturstil som kombinerer fantastisk design og bemerkelsesverdig ytelse. De er ideelle for enhver anledning og utfyller alle antrekk. Oakley Frogskins er en wayfarer-modell med et trendy og vintage-utseende perfekt for å kombinere med ethvert antrekk. Ønsker du solbriller designet for spesifikke idretter, kan du velge briller for golf, tennis, løping og vannsport. Med disse solbrillene på nesen vil kontraster forbedres under ulike lysforhold.

Bøyelige materialer og unikt grep

Oakley solbriller finnes i en rekke design, inkludert runde, ovale, firkantede og pilot-former. Innfatningene finnes i både dristige og nøytrale fargepaletter slik at du alltid vil finne noe som passer din stil. Det som imidlertid gjør innfatningene fra Oakley unike, er materialene som brukes. De fleste Oakley-briller har O Matter, opprinnelig utviklet for sportssolbriller. O Matter er bøyelig, noe som gjør den slitesterk og lett for å forbedre komforten. I dag tar fasjonable solbrillemerker i bruk O Matter for lang levetid og ekstra komfort. Innfatningene har også en unik grepsteknologi, Unobtainium, som har satt Oakley på kartet som en ledende produsent av sportssolbriller. Med Unobtainium vil solbrillene dine sitte trygt på ansiktet ditt selv når ansiktet ditt er svett og klissete. Du trenger ikke å justere solbrillene mens du er på farten. Innfatninger fra Oakley har de beste støt- og ripebestandige materialene for å sikre at de tåler tidens tann. Du kan være trygg på at solbrillene er laget av solide materialer i høy kvalitet for å tåle tøffe værforhold.

Opplev og se klart med Oakley!

Solbrillene fra Oakley er av høykvalitets og slitesterke materialer. I tillegg er de også utstyrt med glass etter ditt eget valg og behov. Solbrillene fra Oakley har spesielle glass som forbedrer synsskarphet og øker kontrasten i ulike miljøer. Solbrillene har polariserte glass med den nyeste teknologien for å redusere gjenskinn, filtrere ut UV-stråler og skadelig lys. Glassene har også standard UV-beskyttelse og kan tilpasses med ønsket belegg og ulike fargepaletter. Ekspertene våre vil også hjelpe deg med å finne passende glass for dine behov. Hos Interoptik finner du et stort utvalg Oakley-solbriller for alle aldere uavhengig av livsstil eller smak.


Å investere i et par Oakley-briller for ski, sport eller hverdagsbruk, er et valg du ikke vil angre på. Løft opplevelsene dine til et nytt nivå med solbriller fra verdenskjente Oakley!

Synet er ditt vindu mot verden, og det du ser vekker ofte følelser.

Små og store øyeblikk fester seg på netthinnen og skaper minner for livet. Med enkle grep kan du beskytte og ta vare på øynene dine, og det starter med en synsundersøkelse.

Nærbilde av et øye med verdenskart manipulert inn

Finn din nærmeste Interoptik-butikk

Kjøp solbriller fra Oakley i nettbutikken

Du kan kjøpe solbriller enkelt på nett, eller besøke våre butikker hvor vi kan fortelle om glass og passform slik at du finner den solbrillen som passer best til deg og dine aktiviteter.