Sommeren er varme, vage minner - nå er det høsten som setter standarden for hvordan vi fyller dagene våre. At årstidene skifter er ingen overraskelse, men det betyr ikke at årstiden vi nå står i ikke byr på overraskelser, for det gjør den. Butikkene våre bugner over av spennende nyheter, og vi er ganske sikre på at du vil bli inspirert av spennende design, lekre og lekne materialkombinasjoner og ikke minst fargenyansene. For hva er vel viktigere enn farger når vi går inn i en mørkere årstid? Velkommen til butikk og velkommen høst!

Brillenes back to black

Et par klassiske sorte solbriller vil gjøre susen denne høsten! De største designere har alltid følt en nærmest magisk tiltrekning mot sorte nyanser. Designet kan hinte om skaprere linjer og edgy elementer. Grafisk tyngde eller klassiske silouetter – her finnes det en mengde valgmuligheter. Hvem sier vel at «den lille sorte» ikke kan være et par briller eller solbriller?

Øyets ekstravaganse - «cat eye»

Selv om vi har nevnt forskjellige trender som kommer fra 60-tallet før, fokuserer vi nå sterkt på solbriller med cat eye. I tillegg til solbriller og briller med rene linjer, finner du nå også store, overdimensjonerte cat eye. Designet kan minne om insekøyene. 60-talls inspirerte cat eye vil garantert vekke litt nostalgi i noen og enhver. Hva med deg?

Ovale former – store som små!

Ovale solbriller er kort fortalt en mellomting mellom små og overdimensjonerte solbriller. Du kan falle både fort og hardt for denne trenden! Designere som Fendi, Miu Miu og Palm Angels har omfavnet og fremhevet denne trenden i moteverdenen. Med det spennende utvalget i våre butikker, er det ingenting som hindrer deg i å inkludere stilen i brillegarderoben din i høst, eller hva?

En stk brille block?

Enten du skjermer øynene dine mot solen, eller synet fra noe du ikke liker, vil disse store og skjermende solbrillene bli din sanne redningsmann denne høsten og vinteren. Med design som spenner fra overdimensjonert til mindre og elegante alternativ - dette en stil som alle vil like.

Sporty – også på nesen!

Butikkene fylles nå av en mengde fantastiske sporty solbriller som garantert vil bli en stor hit denne høsten, enten du trenger dem til trening eller ene og alene for designets skyld. Det har aldri være enklere å se både stilig og sporty ut på én og samme tid. Blir rask med raske briller!

Hjelp – brillene krymper!

Joda, store briller gjelder fremdeles, men de små solbrillene, som har vært frontet på diverse catwalker den siste tiden, har hevet minst like mange øyenbryn i pur fasinasjon. Dette er en brilletrend som faller mer inn i kategorien «form fremfor funksjon». Men, når formen er så vakker – hvorfor ikke teste den ut?

Lyst på flere briller?

Hva med en brille til hverdag og en til fest? Besøk en av våre butikker for å finne dine favoritter og benytt deg av tilbudet "Kjøp en - få en".

Dame med briller

VÅRE BRILLESTYLISTER HJELPER DEG!

I alle våre butikker tilbyr vi deg eksperthjelp av en Brillestylist til å finne brillen eller solbrillen som passer best til deg.

Brillestylist

Visste du at du kan få solbriller med din styrke?

Solbriller med styrke gjør at du kan se klart og behagelig når solen skinner.

Jurn solbriller med styrke