Har du hatt briller en stund, men føler stadig at du må myse eller strekke armene langt fra deg for å kunne se godt? Synes du ikke at brillene dine hjelper lenger? Dette kan være tegn på at det er på tide å bytte briller.

6 tegn på at det er på tide å bytte briller:

  • Brillene som før ga deg den synshjelpen du hadde behov for har ikke «samme effekt». Synet ditt er under endring gjennom hele livet, og om brillen mister effekt kan det bety at det er på tide å justere styrken i glassene dine.

  • Dersom brillene dine ikke har rett styrke for deg vil øynene dine måtte anstrenge seg unødvendig. Overanstrengt øyemuskulatur kan føre til hodepine og spenninger i pannen.

  • Slitne og irriterte øyne vil også være et resultat av at brillene dine ikke har rett styrke.

  • Kanskje du har endret jobb, begynt på studier eller fått en ny hobby som gjør at du bruker øynene dine på en annen måte enn tidligere? Kanskje du jobber mer på nært hold eller oftere bytter mellom å fokusere blikket fra nært til langt hold? Da kan det være på tide med et brilleglass som støtter livsstilen din.

  • Yrkessjåfører har egne krav til både hyppighet mellom synsundersøkelser i tillegg til strengere synskrav. Også for yrkessjåfører kan synet bli dårligere mellom synsundersøkelsene. Husk at du også bør ha solbriller med din egen styrke.

  • De fleste skader på en brille kan repareres, men riper i glasset er dessverre ikke mulig å reparere. Da er tiden kommet for å bytte til en ny brille!

Finn din Interoptik-butikk her!

På tide med en synsundersøkelse hos optikeren din?

Om du plages av ubehag, eller vet det er lenge siden sist du tok en synsundersøkelse, bør du kontakte optikeren din. Hos Interoptik vil du få innkalling til synsundersøkelse med jevne mellomrom slik at eventuelle endringer i syn og øyehelse blir nøye sammenlignet fra gang til gang.

Bestill en utvidet synsundersøkelse med optomap

veil. kr 1190,-

Optiker med otpomapbilde