Har du møtt våre dyktige Brillestylister? De har unik ekspertise i å finne brillene som kler og passer deg best. Uansett personlig smak, stil eller behov - du kan være sikker på at du får den hjelpen og veiledningen du trenger for å gjøre et godt valg.

Når har også høstens nyheter har kommet i våre butikker. Utvalget er både stort og spennende! Kanskje du får lyst på mer enn et par briller?

Hva er en Brillestylist?

Å finne den perfekte brillen handler om å finne den brillen som passer akkurat deg, din ansiktsform, dine farger og din personlige stil. I alle våre butikker tilbyr vi deg eksperthjelp av en Brillestylist til å finne den perfekte brillen eller solbrillen for deg.

Ansiktsfasonger

Hos oss får du alltid 30% på brille nr. to

Ung mann med briller

Vis din stil med flere briller

Å ha ulike briller til forskjellige anledninger forsterker din personlige stil og uttrykk. Se hvordan Per fikk hjelp til å velge tre ulike briller - en til hverdag, en til jobb og en til fest.

Mann med flere briller å velge mellom

Bli stilsikker med brillegarderobe!

Kari fikk hjelp av en Brillestylist til å sette sammen en brillegarderobe. Det er ingen tvil om at hun er svært fornøyd med resultatet! Nå har hun en lekker samling briller - hver til sitt bruk.

Dame brillestylist

Finn din nærmeste Interoptik-butikk