Er det på tide med nye briller? Nå gir vi deg et fantastisk tilbud: 40 % på ALLE brilleglass samt solbrilleglass med styrke!
Spar inntil kr 4130 på progressive brilleglass og kr 1930 på enstyrkeglass.

Tilbudet gjelder ved kjøp av komplett brille kun i perioden 28. februar til og med 26. mars. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter – velkommen til oss!

Riktig brilleglass, riktig brille og riktig solbrille

Våre optikere sørger for at du får rett brilleglass med styrken og egenskapene som gjør at du ser godt og får et behagelig syn. Progressive brilleglass tilpasses individuelt til deg og ditt syn, og den brillen du velger.

Opplever du å bli sliten eller sår i øynene? Får du hodepine eller spenninger rundt øynene? Dette skyldes ofte at du jobber mye foran en skjerm eller at du ofte ser på telefonen, som belaster øyemuskulaturen. Heldigvis finnes det brilleglass som gjør hverdagen lettere for øynene dine – såkalte livstilsglass.

Trenger du en oppdatert solbrille med styrke? Det er viktig å ha nå som vårsolen er her. Vår Brillestylist hjelper deg med å finne brillen eller solbrillen som kler og passer deg best. Vi gir deg alltid 6 måneders tilvenningsgaranti på alle brilleglass.

Tilbudet gjelder ved kjøp av komplett brille. Kan ikke kombineres med andre rabatter eller solbrillekonseptene med styrke fra Maui Jim, Ray-Ban og Oakley.
Velkommen til en trygg synsundersøkelse og handel.

Finn din nærmeste Interoptik-butikk

Optiker med otpomapbilde

Utvidet synsundersøkelse med optomap

veil. pris 1090,-

Bestill time
Marie med briller

GARANTERT RENERE BRILLEGLASS MED X-TRA CLEAN