Er det på tide med nye briller? Nå gir vi deg et fantastisk tilbud: 40% rabatt på alle brilleglass! Spar inntil kr 4500 på progressive brilleglass og kr 2000 på enstyrkeglass.

Tilbudet gjelder ved kjøp av komplett brille kun i perioden 6. mars til og med 1. april 2023. Kan ikke kombineres med andre rabatter, solbrillekonseptene med styrke fra Maui Jim, Ray-Ban og Oakley eller MiYosmart.

Riktig brilleglass, riktig brille og riktig solbrille

Våre optikere sørger for at du får rett brilleglass med styrken og egenskapene som gjør at du ser godt og får et behagelig syn. Progressive brilleglass tilpasses individuelt til deg og ditt syn, og den brillen du velger.

Opplever du å bli sliten eller sår i øynene? Får du hodepine eller spenninger rundt øynene? Dette skyldes ofte at du jobber mye foran en skjerm eller at du ofte ser på telefonen, som belaster øyemuskulaturen. Heldigvis finnes det brilleglass som gjør hverdagen lettere for øynene dine – såkalte livstilsglass.

Trenger du en oppdatert solbrille med styrke? Det er viktig å ha nå som vårsolen er her. Vår Brillestylist hjelper deg med å finne brillen eller solbrillen som kler og passer deg best. Vi gir deg alltid 6 måneders tilvenningsgaranti på alle brilleglass.

Opplev våre mest avanserte progressive brilleglass

Med kunstig intelligens kalkuleres hvert enkelt glass, og du kan forvente deg:

  • Skarpere syn på nær- og mellomavstand
  • Økt komfort sammenlignet med dine andre briller
  • Bedre kontrast- og mørkesyn
  • Redusert tilvenningstid

Les mer om B.I.G. NORM™ her

Optiker med otpomapbilde

Utvidet synsundersøkelse med optomap

veil. pris 1090,-

Bestill time
Ung kvinne med briller

GARANTERT RENERE BRILLEGLASS MED X-TRA CLEAN