Interoptik Steinkjer

Interoptik Steinkjer

AMFI Steinkjer

Sjøfartsgata 2

7714 Steinkjer

Åpningstider

Mandag - fredag kl. 10:00 - 20:00

Lørdag kl. 10:00 - 18:00

Bestill time hos oss

Velkommen til Interoptik Steinkjer!

Interoptik Steinkjer har nye flotte lokaler sentralt i første etasje i AMFI Steinkjer. Vi er alltid opptatt av faglig dyktighet og sørger for videreutdanning av ansatte slik at vi alltid er oppdatert på det nyeste innen øyehelse, optometri og teknologi.

Vi ønsker også å være langt fremme på motefronten når det gjelder det nyeste innen innfatninger og solbriller. Vår målsetning for kundegruppen som ønsker det siste innen solbriller og briller, er at de skal slippe å reise til storbyen for å finne siste skrik. Hos oss finner enhver kunde briller som faller i smak! Ikke minst har vi også et svært godt utvalg av brilleglass og kontaktlinser. Våre erfarne optikere har stor fokus på å finne de riktige synshjelpemidlet til deg som kunde.

Synsundersøkelse hos optiker – for barn og voksne

Visste du at øynene dine er kroppens fineste instrument? De fleste av sanseinntrykkene kommer fra øynene. Vi anbefaler derfor at du jevnlig får utført en utvidet synsundersøkelse med optomap-scan for å avdekke eventuelle endringer i syn og øyehelse. Et optomap-bilde dekker nesten hele netthinnen slik at vi kan oppdage tegn på øyesykdommer på et tidlig stadium. Undersøkelsen passer til alle, også barn.
Bilder av netthinnene lagres digitalt. På denne måten kan vi følge utviklingen i øyet fra den ene synsundersøkelsen til den neste – den beste oppfølgning av både syn og øyehelse.

Hos oss utfører vi også OCT-skanning (Optical Coherence Tomography). Det betyr at vi kan studere et tverrsnitt av netthinnen, måle tykkelsen på lagene og undersøke bakre del av øyet. Slik kan vi se hva som skjer under overflaten av netthinnen og på denne måten avdekke eventuelle sykdommer på et langt tidligere stadium enn tidligere.

Briller og solbriller

Er du på jakt etter nye briller eller solbriller? Hos Interoptik Steinkjer vil du finne et rikt og spennede utvalg av kjente merkevarer. Våre ansatte har bred erfaring og hjelper deg med å finne den synsløsningen som passer deg og dine behov best.  Vi har stort fokus på å alltid være oppdatert på både fag og mote, og våre Brillestylister står alltid klare til å hjelpe deg med å finne brillen eller solbrillen som kler og passer deg best.

Bruker du kontaktlinser, eller har du lyst til å prøve?

Hos oss vil du alltid få god hjelp, veiledning og opplæring når du skal i gang med kontaktlinser. Enten du er en erfaren linsebruker, eller om linser er helt nytt for deg, vil du få grundig opplæring, veiledning og jevnlig oppfølgning hos din optiker her hos oss. Du kan alltid være trygg på at vi finner den kontaktlinsen som passer best for deg og ditt behov!

Vi har alltid fokus på fagkompetanse og service:

 • Utvidet synsundersøkelse med Optomap som tilpasses dine personlige behov
 • OCT dybdebilde av netthinnen
 • Grundig oppfølging av din øyehelse gjennom hele livet
 • Tørre øyne-konsultasjon
 • Brillestylist - finner brillen som kler og passer deg best
 • Stort utvalg i merkevarer
 • Kontaktlinser til konkurransedyktige priser
 • Brillekonto - ingen renter, ingen gebyrer
 • Service- og tilvenningsgarantier
 • Reservebrille til alle barn til og med 16 år ved kjøp av brille 

Velkommen til en hyggelig handel hos Interoptik Steinkjer!

Les mer

 • Siv Aili Nøstvold

  Butikksjef/Brillestylist

 • Marit Sletnes

  Optiker