Vi gir deg 30% på brille og solbrille nr. to

Har du tenkt på at du trenger briller til ulike anledninger? Både din arbeidsdag og din fritid setter krav til synet ditt. Det å ha riktige briller, kan gjøre at du får et mer behagelig syn og ikke blir trett i øynene.

Når du bruker briller, trenger du en solbrille med styrke til de dagene solen skinner. Uten ser du ikke klart og du myser. Bruker du progressive briller, trenger du ofte en lesebrille i tillegg som gir større synsfelt når du skal lese. Eller kanskje du bare har lyst på to ulike briller -en til hverdag og en til fest? Det er lov å variere og å ha briller i ulike farger og fasonger.

Nytt er også briller med livsstilsglass. Dette er glass som er tilpasset vår digitale hverdag og mer arbeid på nært hold. Denne kan gi deg mindre slitne øyne.  Disse glassene er veldig godt egnet også i databrille.

Bruker du solbriller, er det kjekt å ha f.eks en med polariserte glass i bilen og en til sport og fritid.

Uansett ditt behov og ønsker, så vil din optiker anbefale de løsningene som dekker dine behov. Og synes du det er vanskelig å finne briller? Vit at vår brillestylist hjelper deg med å finne brillene som kler og passer deg best.

Hos oss får du 30% rabatt på brille nr. 2.

Tilbudet gjelder ved kjøp av komplett brille, solbriller med styrke og solbriller. Tilbudet er personlig og du får 30% rabatt på den rimeligste. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

 

Husk at du kan betale med Brillekonto – ingen renter eller gebyrer når du fordeler betalingen over 3, 6 eller 12 måneder.