Vi trenger stadig dyktige og engasjerte optikere og butikkmedarbeidere til våre butikker.

Interoptik er en av Norges ledende optikerkjeder med 68 butikker over hele landet. Vi er en del av Synoptik Norge som eies av Grand Vision, Europas største og verdens nest største aktør innen optisk detaljhandel.

Hos Interoptik har vi:

  • Alltid oppdatert utstyr og Optomap i alle våre butikker 
  • Høy faglig kompetanse med fokus på kontinuerlig faglig videreutvikling
  • Fagseminar minimum to ganger i året
  • Nettbasert klinisk diskusjonsforum – en støtte i hverdagen
  • Bredt utvalg av merkevarer fra de store motehusene og produkter fra kjente leverandører på glass og kontaktlinser
  • Gode kollegaer som er fanatisk opptatt av faget sitt

Det nyeste utstyret i alle våre butikker

Selv om det er den enkeltes optometriske kunnskap som er utgangspunktet for å levere gode øyehelsetjenester, mener vi i Interoptik at gode instrumenter er viktig som hjelpemidler i en optikers hverdag. Derfor etterstreber vi å alltid ha det nyeste og beste utstyret, programmene og teknologien som finnes på det optiske markedet. 

Som eneste landsdekkende optikerkjede tilbyr vi i Interoptik Optomap som en del av våre synsundersøkelser i alle våre butikker. Den ekstra muligheten som Optomap gir når det gjelder vurdering av den perifere delen av fundus, har i flere tilfeller bidratt til tidlig og korrekt henvisning til øyelege. Gode arbeidsverktøy er viktig for optikerne i en faglig fokusert hverdag, og det får du hos oss.

Aktiv deltakelse

Interoptik har egne råd med deltakere fra butikkene. Slik sikrer vi at alt vi gjør bunner i erfaringer og kunnskap direkte fra butikkene og synsundersøkelsesrommene.

  • Fagrådet 
  • Konseptrådet
  • Glass og kontaktlinserådet
  • Varerådet - innfatninger og solbriller

Merkevarer fra de store motehusene

Interoptik fører et bredt utvalg av fra de store motehusene og produkter fra kjente leverandører på glass og kontaktlinser.

Brillestylist

Vi har kontinuerlige kurs og utdannelse av Brillestylister. Derfor har alle våre butikker sertifiserte brillestylister som hjelper våre kunder med å finne den brillen som passer best.  Les mer om Brillestylist her.

Visjon

Vår visjon er å være Din personlig optiker” som tar vare på øyehelsen din gjennom hele livet.

Kontaktinformasjon

Vil du være med i vårt team er du velkommen til å ta kontakt med oss på mailadresse HR@synoptik.no

Optikerutdannelse?

Vi trenger flere dyktige optiker til å jobbe hos oss. Optikeryrket passer godt for deg som interesserer deg for teknikk og som trives med å jobbe med mennesker.

Høgskolen i Buskerud tilbyr landets eneste optikerutdanning. Opptakskravet til optikerutdanningen er generell studiekompetanse. Ønsker du å lese mer om hvordan du utdanner deg til optiker, finner du informasjonen her:

Du kan også finne mer på www.blioptiker.no