Du er sikkert flink til å beskytte huden din, men beskytter du også øynene? Å bruke solbriller bevisst, handler ikke bare om trender og stil. Det handler vel så mye om livsstil. Våre brillestylister hjelper deg med å ivareta både image og øyehelse.

Øynene dine trenger beskyttelse mot solen, året rundt. Det kan dermed være både trendy og fornuftig å ha ulike typer solbriller som dekker ulike situasjoner i hverdagen. Ikke bare skal solbrillene sitte godt, du skal også se godt ut, for ikke å glemme det viktigste: Du skal se godt – også som brillebruker.

Solbriller med styrke

Hos Interoptik finner du et stort utvalg av merkesolbriller. De fleste av disse kan du faktisk få tilpasset slik at du får din brillestyrke i solbrilleglasset. Du kan få både enstyrke og progressive glass i solbrillen. Det viktigste er at solbrillene beskytter øynene dine mot farlige UV-stråler. Har du stilige solbriller med styrke, er sjansen større for at du benytter dem når solen skinner. Det finnes rett og slett ingen grunn for å la være: De ser ut som helt vanlige solbriller, de er komfortable å bruke, øynene kan slappe av og du som brillebruker ser godt (ut) når solen skinner, året rundt!

4 tips til solbrillevett

 1. Form og funksjon på solbrillene
  Sørg for at solbrillene beskytter øynene dine godt mot solstråler fra siden og bakfra. Solbrillene bør også passe din livsstil og aktivitetsnivå.
 2. Solfaktor for øynene
  Solbriller beskytter øynene dine mot alt fra sterkt sollys og UV-stråler, til snøblindhet, grå stær og forkalkninger i øyet.
 3. Trafikksikkerhet med solbriller
  Har du tenkt på at du blir en bedre og tryggere sjåfør i trafikkbildet ved bruk av solbriller med din styrke? Kjører du mye bil, bør du har polariserte glass som fjerner refleksblending fra blanke overflater.
 4. Solbriller med styrke til barna
  Barnas øyne er følsomme og bør beskyttes. Ta med barna til optikeren for gode råd og veiledning. Om barnet ditt er brillebruker på heltid, bør barnet ha et par solbriller med styrke.

Solbriller og ansiktsform

Utvalget av solbriller med styrke – eller uten styrke – fra kjente merkevarer, er stort! Da er det greit å vite at i våre Interoptik-butikker kan du få hjelp av en brillestylist for å finne riktig fasong til ansiktet ditt. Samtidig vil stylisten sørge for at solbrillen passer din livsstil. Sykler du for eksempel mye til jobb, trenger du en solbrille som beskytter mot lys fra siden. Liker du tøffe sportsaktiviteter, bør du velge en solbrille med uknuselige glass. Skal solbrillene først og fremst brukes til by og strand, er det bare å velge og vrake mellom moteriktige fasonger og merker.

Du finner brillestylister i alle våre Interoptik-butikker

Synet er ditt vindu mot verden, og det du ser vekker ofte følelser.

Små og store øyeblikk fester seg på netthinnen og skaper minner for livet. Med enkle grep kan du beskytte og ta vare på øynene dine, og det starter med en synsundersøkelse.

Nærbilde av et øye med verdenskart manipulert inn

Finn din nærmeste Interoptik-butikk