Stille luksus fokuserer på elegante, tidløse silhuetter. Det handler ikke nødvendigvis om dyre plagg fra de store motehusene, men mer om hvordan du uttrykker din unike eleganse. Luksus er ikke lenger forbeholdt de med dype lommer; alle kan nå kle seg i tidløse plagg som utstråler en subtil, uimotståelig sjarm. Vi ser plagg med høy kvalitet, uten å prange med logoer. Her er det designets perfeksjon og personen som bærer plaggene som teller.

Siden motebildet fokuserer på varighet og bærekraft, så har «luksustrenden» utviklet seg og nådd ut til alle som vil bygge en tidløs og varig garderobe, uansett budsjett. Fargepaletten er ofte dempet med ton-i-ton-farger, men med et ekstra feminint preg. Dette feminine preget har inntatt selv herregarderoben, med farger som gir den klassiske dressen et friskt pust.

På brillefonten ser vi her en ny vri på de tidløse og elegante klassikerne. Disse brillene er skånsomme for øyet, men samtidig spennende og moderne, med naturtoner, minimalistiske detaljer og sofistikerte former.

Finn din nærmeste Interoptik-butikk