Interoptik Futura

Adresse

AMFI Futura
Industrivn. 17
6517 Kristiansund

Telefon og e-post

Telefon: 71 58 80 90

E-post: futura@interoptik.no

Åpningstider

Åpningstider

Mandag - fredag kl. 10:00 - 20:00

Lørdag kl. 10:00 - 18:00

Interoptik Futura ligger i andre etasje på AMFI Futura i Kristiansund. Vi ønsker deg velkommen til en moderne butikk i et hyggelig miljø. Hos oss får du gjennomført øyehelsesjekk med blant annet trykkmåling og netthinnebilde, og vi serverer deg en opplevelse fra du kommer til du går. 

Vi som jobber her er tydelig opptatt av ditt ve og vel, og våre medarbeidere har lang erfaring og holder seg faglig oppdatert til en hver tid. 
Motebeviste og løsningsorienterte er vi alle, og med et team her som har en veldig god kompetanse, er vi godt rustet til å gi deg den beste opplevelsen.

Molde synskirurgi er vår samarbeidspartner når det gjelder operasjon av synet. De fleste forundersøkelsene og etterkontrollene vil bli utført lokalt i vår butikk i Kristiansund. Selve inngrepet og operasjonen gjennomføres i Molde. Der har vi en klinikk med nytt og topp moderne utstyr for de fleste typer operasjoner. Klinikken er utstyrt for operasjoner innen laser, og andre teknikker som bytte av øyelinsen og innsetting av forkammerlinse. Dermed kan vi i dag operere de som tidligere har blitt avvist grunnet for tynne horhinner, høye styrker eller alderslangsynthet.

BESTILL TIME
MØT DE ANSATTE

Rikke Lossius

Kundevieleder

Trine Mari Kjønnø

Kundeveileder/kontaktlinsetassistent

Nina Waage

Brillestylist/kontaktlinsetassistent

Monica Reitan

Brillestylist/kontaktlinsetassistent

Med 17 års erfaring hos Interoptik Futura finner Monica den brillen som passer best til din ansiktsform, farger og stil. Hun er genuint opptatt av at kundene skal føle seg velkommen og ivaretatt.

Helene Oxaas

Daglig leder/Brillestylist/Eier

Anders Oxaas

Optiker med kontaktlinsekompetanse/eier

Utdannet optiker fra HiBu i Kongsberg i 1993. Jobbet hos Interoptik Futura siden 1998. Med bred kompetanse innen optometri, har han i tillegg medikament godkjenning. Hans engasjement i kundene sine er en glede å få ta del i. Er innovativ i å tilby og foreslå synsløsninger, og har god erfaring til å se hva som passer den enkelte kunde.