Janka Pollianis brillegarderobe

Janka Pollianis blogg byr på en god miks av mote, skjønnhet, helse og livsstil – alltid med en personlig tvist. I tillegg til å drive bloggen har hun lansert flere egne skokolleksjoner, og denne høsten er hun å se på TV som programleder for Top Model Plus Size. Hun har en kjærlighet for fotografi, men redigerer aldri seg selv i bildene. «What you see is what you get»! Janka Polliani er oppdatert på siste trender og er fast deltaker på Fashion Weeks over hele verden – men det aller viktigste er at hun er mamma til to! Nå viser hun sin brillegarderobe for våren fra Interoptik!

Å finne den perfekte brillen handler om å finne den brillen som passer akkurat deg – din ansiktsform, dine farger og din personlige stil. I mylderet av alternativer kan denne jobben være vanskelig. I alle våre Interoptik-butikker tilbyr vi deg eksperthjelp av en Brillestylist til å finne brillen eller solbrillen som passer best til deg.

Briller til fritid

Brillemodell: Gucci GG00390 3 , veil. pris: 3365,-

Brillemodell: Ray-Ban - RX6369, veil.pris 1960,-

Briller til jobb

Brillemodell: Giorgio Armani - AR5058, veil.pris 3080,-

Brillemodell: Prada - PR16TV, veil.pris 2810,-

Briller til fest

Brillemodell: Tom Ford - FT5457, veil.pris 3580,-

Brillemodell: Tom Ford - FT5463, veil.pris 3580,-

Ønsker du å prøve noen av brillene fra Jankas brillegarderobe? Eller ønsker du å snakke med en Brillestylist? Finn din nærmeste Interoptik-butikk her