Solbriller med styrke gjør at du kan se klart og behagelig når solen skinner. Solbrillene beskytter øynene dine mot farlige UV-stråler, og ser ut som helt vanlige solbriller. Visste du at du også kan få solbriller med progressive glass?

Hvorfor solbriller med styrke?

Alle som bruker briller bør ha en solbrille med styrke til dager med sol eller skarpt lys ute. Det er ingen grunn til at du skal se dårligere når du bytter fra briller til solbriller. I de aller fleste situasjoner har du behov for et godt syn - også når solen skinner. I disse solbrillene setter vi inn brilleglass i din styrke med farge og UV-beskyttelse. Utvalget av solbriller som passer til dette er stort, og vi finner den solbrillen som passer deg og dine behov.

Beskytt øynene dine året rundt - med solbriller med styrke!

Hos Interoptik finner du et stort utvalg av merkesolbriller for tilpasning med din egen brillestyrke, og flere merker kan tilby skreddersydde solbrilleglass. Husk at øynene dine trenger beskyttelse mot solen året rundt!

Les mer: Hvorfor bruke solbriller året rundt?

Prøv solbriller i din nærmeste Interoptik-butikk

  Micael Kors, MK2092, veil pris 2480,-, Prada, 0PR 01VS, veil pris 2210,-, Hugo Boss, BOSS1041S, veil pris 2710,-, Hugo Boss. BOSS 1069FS, veil pris 3500,-, Chloè, CE117S, veil pris 3279,-, Chloè, CE749S, veil pris 3825,-, 

  Alle priser er eks. styrke

  Oakley solbriller med styrke

  Oakley har spesialisert seg på å lage kurvede solbrilleglass med styrke. De gir deg den optimale synsopplevelsen uten forstyrrelser og det er viktig for deg som trenger styrkeglass til sportsbruk.

  Oakley solbriller med glass av polykarbonat er perfekte for sport og fritid. Polykarbonatglassene er utviklet av Oakley og er spesialdesignet til å passe perfekt i Oakley sine solbriller. De finnes i en rekke fargevalg med og uten polarisering, samt med og uten speilglass, og gir deg den optimale beskyttelse ved sportsbruk.

  De mange valgmulighetene gjør at du alltid vil finne en solbrille med styrke som passer for deg og som dekker dine behov. I enstyrke lages glassene i +2 til -4 inkl cylinder (skjeve hornhinner). I tillegg kan man få progressive for daglig bruk og sport.

  Oakley, 0OO9262, veil pris 1740,-, Oakley, 0OO9462, veil pris 1990,-

  Alle priser er eks. styrke

  Maui Jim solbriller med styrke

  Maui Jim ble skapt på Hawaii og alle solbrillene har patentert glassteknologi slik at alle detaljer er skarpere, renere og uten gjenskinn eller farlige UV stråler. De aller fleste modellene kan fås med enstyrke eller progressive solbrilleglass. Alle glassene er polariserte, herdet, har antirefleks og et vann/fettavvisene belegg foran og bak.

  PolarizedPlus2® glassteknologi gir deg flere glassbehandlinger å velge fra for å få uovertruffen beskyttelse og forbedret farge.

  • Vann- og fettavvisende belegg som gjør det letter å fjerne flekker fra f.eks solkrem
  • Antirefleksbehandling som blokkerer reflektert lys og forstyrrende skinn som kommer bakfra. Dette sikrer et klart syn og hindre tretthet i øynene
  • Clearshell behandling som er ripebeskyttelse på begge sider av glasset
  • Fargeforsterkende brilleglass gir ikke forstyrrelser i glassene og inneholder tre sjeldne jordarter som hjelper øynene dine med å oppfatte farger mer realistisk
  • Polarisering - fjerner reflektert skinn fra glatte skinnende overflater for et renere og klarere syn
  • Dobbeltgradert speil - gir beskyttelse mot lys ovenfra og reflektert skinn nedenfra gjennom et beskyttende speil oppe og nede i glasset 

  Maui Jim, B810 53B, veil pris 2390,-, Maiu Jim, H540 10, veil pris 2590,-

  Alle priser er eks. styrke