Øynene dine trenger beskyttelse mot sol og UV-stråler, året rundt. Det er derfor fornuftig å ha ulike typer solbriller som dekker ulike situasjoner. Solbriller skal sitte godt, du skal se godt ut og for ikke å glemme det viktigste: Du skal se godt!

Vårens nyheter er her og utvalget er stort. Akkurat når gir vi deg 50% på solbrille nr. 2 slik at du kan kjøpe to solbriller til ulik bruk. Eller du kan ta med familien din eller en venn og kjøpe solbriller sammen.

Tilbudet gjelder i butikk og på nett kun i perioden 2. til 14. mai 2023.

Rabatten gis på den rimeligste solbrillen. 50% gis på den rimeligste solbrilleinnfatningen ved kjøp av to par. Alternativt benytte vårt faste konsept med 30% på komplett brille nr. 2. 

SE VÅRT STORE UTVALG AV SOLBRILLER

Velg blant kjente merkevarer

Solbriller sport mann og dame

4 TIPS TIL SOLBRILLE-VETT

 1. Form og funksjon på solbrillene
  Sørg for at solbrillene beskytter øynene dine godt mot solstråler fra siden og bakfra. Solbrillene bør også passe din livsstil og aktivitetsnivå.
 2. Solfaktor for øynene
  Solbriller beskytter øynene dine mot alt fra sterkt sollys og UV-stråler, til snøblindhet, grå stær og forkalkninger i øyet.
 3. Trafikksikkerhet med solbriller
  Har du tenkt på at du blir en bedre og tryggere sjåfør i trafikkbildet ved bruk av solbriller med din styrke? Kjører du mye bil, bør du har polariserte glass som fjerner refleksblending fra blanke overflater.
 4. Solbriller med styrke til barna
  Barnas øyne er følsomme og bør beskyttes. Ta med barna til optikeren for gode råd og veiledning. Om barnet ditt er brillebruker på heltid, bør barnet ha et par solbriller med styrke.

Barn trenger også solbriller

Barnas øyne er spesielt utsatt for UV-stråling og solbriller er derfor viktig fra ung alder. Solbriller for barn skal beskytte godt mot solstråler fra alle kanter og være behagelig å ha på. Hos Interoptik finner du et stort utvalg solbriller fra mange kjente merkevarer og i alle prisklasser, som passer til aktiv lek og fritid.

Finn din nærmeste Interoptik-butikk