Med en brille fra Swarovski uttrykker du at du er en moderne, glamorøs og stilbevisst kvinne. Du vil skinne uansett sted og tidspunkt, og du vil elske at du blir lagt merke til. Damebriller fra Swarovski er for kvinner som lever i nuet og som tiltrekkes av et uimotståelig design. Brillene gir deg en sofistikert utstråling og stil gjennom sitt design og bruk av Swarovski krystaller.
  • Swarofskikarusell
    Skinnende krystaller fra Swarovski i 126 år
    Swarovski ble grunnlagt i 1895 i Østerrike av Daniel Swarovski og har eksistert som et familieeid selskap siden den tid. Det hele startet som en liten glassbedrift og har gjennom tiden utviklet seg til å bli et verdenskjent merke innenfor krystaller. Allerede på 1950-tallet brukte kjente Hollywood stjerner som Marilyn Monroe og Audrey Hepburn Swarovski krystaller i bekledningene sine. I dag fører Swarovski høy kvalitet av krystaller som man kan finne i smykker, tilbehør, interiør, belysningsløsninger og ikke minst briller.
  • Swarofski brille
    Swarovski i bærekraftig retning
    Swarovski leder an mot en bærekraftig fremtid med bevisst luksus. 1/3 av energien hos deres hovedkvarter i Østerrike kommer fra fornybare kilder og 70% av vannet er resirkulert. Swarovski bruker også smarte valg av materiale som: - Gull fra rettferdig handel - Edelstener - Betrodde krystaller