Janka Pollianis brillegarderobe

Janka Pollianis blogg byr på en god miks av mote, skjønnhet, helse og livsstil – alltid med en personlig tvist. I tillegg til å drive bloggen har hun lansert flere egne skokolleksjoner. Hun har en kjærlighet for fotografi, men redigerer aldri seg selv i bildene. «What you see is what you get»! Janka Polliani er oppdatert på siste trender og er fast deltaker på Fashion Weeks over hele verden – men det aller viktigste er at hun er mamma til to! Her presenterer hun sin nye, personlige brillegarderobe for sesongen.

Marc Jacobs - MARC 236 807, kr 1815,- 

Tom Ford - FT5401 052,  kr 3150,-

Fleye - Lenni 4529, kr 3450,-

Gucci - GG0183O 8, 3235,-

Å finne den perfekte brillen handler om å finne den brillen som passer akkurat deg – din ansiktsform, dine farger og din personlige stil. I mylderet av alternativer kan denne jobben være vanskelig. I alle våre Interoptik-butikker tilbyr vi deg eksperthjelp av en Brillestylist til å finne brillen eller solbrillen som passer best til deg.

Ønsker du å prøve noen av brillene fra Jankas brillegarderobe? Eller ønsker du å snakke med en Brillestylist? Finn din nærmeste Interoptik-butikk her