a a a

Øyehelse

90% av sanseinntrykkene kommer fra øynene. Derfor er det viktig at du ser bra i alt du foretar deg. Din øyehelse er vårt ansvar, og ved hjelp av høy faglig satsing og gode produktkunnskaper vet vi at det er hos oss du får de beste løsningene.

Våre optikere har mange års utdannelse i Norge eller i utlandet, og går i tillegg gjennom en grundig og kontinuerlig opplæring hos oss. Dette for å gi deg som kunde den beste oppfølgingen. De tar vare på synet ditt gjennom rutinemessige øyehelsekontroller, og sørger for å gi deg topp syn hele dagen – hele livet!

Faglig oppdatering.

Våre optikere er faglig oppdatert på det siste inne øyehelse.Vi satser bevisst på å holde oss oppdatert. Et av bevisene er at vi investerer kontinuerlig i utstyr og faglig utdannelse, slik at vi på beste måte kan ta vare på din øyehelse.

Har du en synsfeil, hjelper våre optikere deg med å se bra i alle situasjoner. Optikerens viktigste oppgaver er å undersøke og korrigere synsfeil ved hjelp av optiske hjelpemidler og eventuelt synstrening, samt vurdere øyehelsen din. De vet derfor også når du trenger å bli henvist til lege eller øyelege.

I tillegg til å ha fokus på optimalt syn, er vi opptatt av ditt utseende i enhver situasjon. Vi er genuint interessert i at du får en brille som kler nettopp deg og din personlighet. Våre medarbeidere får derfor regelmessig oppdatering i nye trender og mote, i tillegg til at mange av dem er utdannet som Brillestylister. Dette gjør at du som kunde får topp veiledning i hva som kler ditt ansikt best.

Hos Interoptik får du de synsløsningene som passer deg best – uansett syn og behov.


Les mer om øyehelse i brosjyren Øyet, kroppens fineste instrumentLast ned brosjyre her.
For å lese pdf-filer må du ha Adobe Acrobat installert. Last ned siste versjon. 

Ta en utvidet synsundersøkelser hos Interoptik som kan fortelle deg om dine øynes helsetilstand. Det tar ca. 1 time. Finn din nærmeste Interoptik -butikk og bestill time!

Digital netthinneundersøkelse i alle våre butikker

Interoptik har som mål å utvikle verdens beste øyepleie, og vi investerer i ny teknologi og faglig utvikling av våre ansatte.

Direkte henvisningsrett til øyelege.

Helse- og omsorgsdepartementet har bestemt at optikere skal kunne henvise pasienter direkte til øyelege. Pasientene behøver dermed ikke gå via fastlege eller lege for å bli henvist til øyelege.
Optikerbloggen

Kontaktlinser for reduksjon av nærsynthet hos barn og unge

2014-03-04

Omtrent 35 % av den norske befolkningen er nærsynte (1). I land vi kan sammenligne oss med, er nærsyntheten hos barn i alderen 12-13 år på ca 30% - 40% (2). I mange asiatiske land er tilsvarende tall 40-50%. Utendørsaktiviteter, nærarbeid, utdannelse og arv er faktorer som påvirker graden av nærsynthet. Ny forskning på spesielle kontaktlinser som reduserer nærsynthetsutviklingen viser lovende resultater.

Flere innlegg på Optikkbloggen

Del