Trender

I snitt skifter nordmenn briller hvert 4. år! Brilletrenden beveger seg litt saktere enn i klesindustrien. Det vil si at du hele tiden vil finne flere stiler tilgjengelig i butikken. Brilletrenden oser nå av kvalitet, stil og klassiske former. Runde briller er trendy, sammen med kantede former til herre og cat-eye til dame

Vårens briller fra Dior.

Sesongens motebilde viser et skifte: litt etter litt vinker vi farvel til retro- og heritage trenden. Dette vil fortsette inn mot sommeren 2015.
Høstens og vinterens mote har lysere farger enn tidligere. I tillegg vil de tradisjonelle høstfargene som mørk grått og svart være dominerende. Som kontrast til de mørke og de lyse fargetonene, er knall rød, dyp blå og lys gul viktige farger i tillegg til sølv, gull og kobber. Nytt for høsten er å bruke monokrome farger – det vil si samme farge på antrekket fra topp til tå.

Retro-trenden er til dels dominerende i brillemoten, men farger og materialvalg er av nåtid og tidløst. Det er fokus på komfort med bruk av titan og karbon.

 

 

Historien om optomap: Av kjærlighet til sin sønn

2015-09-14

Optos ble stiftet og registrert i 1992 av Douglas Anderson etter hans da fem år gamle sønn, Leif, ble blind på det ene øyet etter at en netthinneavløsning ble oppdaget for sent.

Flere innlegg på Optikkbloggen