Trender

I snitt skifter nordmenn briller hvert 4. år! Brilletrenden beveger seg litt saktere enn i klesindustrien. Det vil si at du hele tiden vil finne flere stiler tilgjengelig i butikken. Brilletrenden oser nå av kvalitet, stil og klassiske former. Runde briller er trendy, sammen med kantede former til herre og cat-eye til dame

Vårens briller fra Dior.

Sesongens motebilde viser et skifte: litt etter litt vinker vi farvel til retro- og heritage trenden. Dette vil fortsette inn mot sommeren 2015.
Høstens og vinterens mote har lysere farger enn tidligere. I tillegg vil de tradisjonelle høstfargene som mørk grått og svart være dominerende. Som kontrast til de mørke og de lyse fargetonene, er knall rød, dyp blå og lys gul viktige farger i tillegg til sølv, gull og kobber. Nytt for høsten er å bruke monokrome farger – det vil si samme farge på antrekket fra topp til tå.

Retro-trenden er til dels dominerende i brillemoten, men farger og materialvalg er av nåtid og tidløst. Det er fokus på komfort med bruk av titan og karbon.

Les mer om trender og produktnyheter i Angelikas Brillestylistblogg

 

Vet du hvor viktig det er med en utvidet synsundersøkelse?

2014-10-10

En utvidet synsundersøkelse innebærer at øyets innside – netthinnen – blir undersøkt nøye. Det er netthinnen som fanger opp det vi ser med øynene og gjør dette om til synsinntrykk. I en utvidet synsundersøkelse kontrollerer optikeren at alt er som det skal med netthinnen. Det er viktig for å ha best mulig forutsetninger for å bevare synet en livstid.

Flere innlegg på Optikkbloggen